Joni Vahekoski

Yhteystiedot

}

Arkisin 9:00 - 16:00

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2019 ja toiminut siitä asti yrittäjänä alalla. Terveys ja hyvinvointi ovat itselleni tärkeitä arvoja, ihmiskehon ja –mielen toimiminen ovat kiinnostaneet minua pitkään. Opiskelen aihetta paljon itsenäisesti, varsinkin tuki- ja liikuntaelinten harjoittamista.

Hierojana otan jokaisen vastaan yksilönä ja tarpeesi huomioiden sovellan käsittelytavan sen mukaisesti. Pyrin helpottamaan kiputiloja manuaalisella käsittelyllä ja opastamaan niiden itsehoidossa. Hieronta soveltuu kivun lievittämiseen, yleiseen rentoutumiseen ja on hyvä lisä kehonhuoltosi tukemiseen.

Hieronnan lisäksi teen hyvinvointivalmennuksia ja pienempiä harjoitteluohjelmia. Aloituspaketti sisältää esikartoituksen, tavoitteiden seurannan, harjoitusohjelman, ravintoneuvontaa, tapaamisia kanssani ja jatkuvan yhteydenpidon läpi valmennuksen. Pyrin opettamaan periaatteita harjoittelun, palautumisen ja yleisesti tapojen muuttamisen taustalla. Haluan tarjota sinulle parhaiksi kokemani opit terveyden edistämisessä, jotta pystyt myös omatoimisesti jatkamaan.

Tavoitteenani on auttaa ihmisiä jaksamaan paremmin arjessaan, tuntemaan kehon- ja mielen toimintaa sekä parantaa niiden toimintakykyä.
Otan vastaan asiakkaita Hämeenlinnan fysioterapian tiloissa maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin sekä viikonloppuisin.

Lisätietoja löydät kotisivuiltani.
www.jonivahekoski.fi

Mikäli herää kysymyksiä, ota yhteyttä.