PALVELUT

Meillä olet aina hyvissä käsissä!

Tarjoamme fysioterapia-ja kuntoutuspalveluja niin itsemaksaville läheteasiakkaille, kun vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksilla hoitoon hakeutuville asiakkaille. 

Hoidamme KELA:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita, Hämeenlinnan kaupungin ja Kanta-Hämeen keskussairaalan palveluseteliasiakkaita. Tarjoamme fysioterapia-ja kuntoutuspalvelut niin itsemaksaville läheteasiakkaille, kun vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksilla hoitoon hakeutuville asiakkaille. Voit hakeutua meille hoitoon ilman lähetettäkin. Toimimme tällä alueella myös Fysioksen, Auronin ja Ortonin yhteistyökumppanina.

Työskentelemme viihtyisissä, ydinkeskustassa sijaitsevissa tiloissamme, mutta teemme myös koti-ja palvelutalo-, päiväkoti-ja koulukäyntejä. Allasterapian toteutamme Hämeenlinnan uimahallissa ja Aulangon kylpylän lämpimissä vesissä.

Meillä viihdytään!

Olemme toimineet Hämeenlinnassa yli 15 vuoden ajan, vakiinnuttaen asemaamme etenkin neurologisen kuntoutuksen erityisosaajina.

Meiltä löytyy myös tuki-ja liikuntaelinfysioterapian osaamista runsaasti. Joukkomme koostuu yrityksen omasta väestä ja tiloissamme toimivista yrittäjistä. Yhdessä muodostamme loistavan tiimin. Olemme syventäneen osaamistamme oman ammatillisen kiinnostuksen pohjalta ja päivitämme tietojamme ja taitojamme jatkuvasti käymällä koulutuksissa. Näin pystymme palvelemaan laajasti eri ikäisiä asiakkaita, joilla on hyvin erilaisia tarpeita kuntoutuksensa suhteen. 

Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista fysioterapiaa kuntoutujan lähtökohdat, tavoitteet ja tarpeet huomioiden.