Neurologinen kuntoutus

Hämeenlinnan fysioterapia

Palokunnankatu 17, 13100 Hämeenlinna

Hoidamme KELA:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita, Hml kaupungin ja Kanta-Hämeen keskussairaalan palveluseteliasiakkaita. Tarjoamme fysioterapia-ja kuntoutuspalveluja niin itsemaksaville läheteasiakkaille, kun vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksilla hoitoon hakeutuville asiakkaille. Voit hakeutua meille hoitoon ilman lähetettäkin. Toimimme tällä alueella myös Auronin ja Ortonin yhteistyökumppanina.

TIETOA NEUROLOGISESTA KUNTOUTUKSESTA

Neurologisen fysioterapian keinoin pyritään ylläpitämään ja lisäämään kuntoutujan toimintakykyä ja elämänhallintaa, mm. toiminnallisilla harjoituksilla arjen ympäristössä.

Tavoitteet terapialle lähtevät aina asiakkaasta itsestään, niitä pilkotaan ja muotoillaan yhdessä fysioterapeutin ja tarvittaessa kuntoutujan lähipiirin kanssa. Muutosta kuntoutujan liikkumis-ja toimintakyvyssä arvioidaan mm. erilaisin testein.

Käytämme yleisesti hyväksyttyjä ja luotettaviksi todistettuja mittareita ja testejä, www.toimia.fi. Fysioterapeutti huolehtii siitä, että oikeita asioita harjoitellaan oikeaan aikaan, jotta harjoittelu on mielekästä ja tavoitteellista.