Niina Samelin

 

Kepponen päivässä pitää mielen virkeänä!

Yhteystiedot

}

Arkisin 09:00 - 16:00

Fysioterapeutti, Neuropirkot Oy

Olen valmistunut fysioterapeutiksi keväällä 2000 Helsingin ammattikorkeakoulusta. Aikaisemmalta koulutukseltani olen kehitysvammaistenhoitaja. Olen lähes koko urani työskennellyt yksityissektorilla ja kiinnostuksen kohteena on ollut koulusta lähtien lasten ja nuorten fysioterapia. Toimin toisena yrittäjänä NeuroPirkot Oy:ssä, perustimme sen Siljan kanssa 2013. Sitä ennen toimin ammatinharjoittajana ja vuodesta 2005 olen ollut osana tätä mahtavaa tiimiämme.

Olen erikoistunut neurologisten lasten fysioterapiaan (NDT- bobath) ja 2008 olen kouluttautunut vauvaterapeutiksi. Lasten terapian ohessa työskentelen myös aikuisneurologian puolella ja asiakkainani on mm. kehitysvammaisia aikuisia.

Koulutusta on kertynyt vuosien aikana useista lyhyemmistä lasten fysioterapian koulutuksista (mm. reuma, cp- vamma, lasten pohjalliset, erbin pareesi) kinesioteippauksesta, fasciakäsittelystä sekä allasterapiastakin. Viimeisimpiä koulutuksiani on koira- avusteinen terapia ja footbalance- pohjallisten teko. Tavoitteenani on tarjota asiakkailleni mahdollisimman laadukasta ja monipuolista fysioterapiaa naurua unohtamatta.

Toteutan KELA:n vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta: fysio-ja allasterapiaa. Kielitaito: suomi, englanti.