Outi Kainunkangas

Yhteystiedot

Puhelinnumero 044 565 7872
Sähköposti outi.kainunkangas@fysioilona.fi
Tavoitettavissa Arkisin 9:00 – 16:00

Olen koulutukseltani fysioterapeutti YAMK (Master of health promotion), ratkaisukeskeinen terapeutti Post-Graduate Diploma in solution focused therapy, III-tason PhysioPilates ohjaaja, muistihoitaja.  Koska pidän opiskelusta ja uuden oppimisen tuomasta draivista, opiskelen parhaillani ratkaisukeskeistä psykoterapiaa ja minulle on kertynyt myös useita fysioterapia-alan lyhyempiä koulutuksia ja mm. mentorointi- ja green care toiminnasta.

Ammennan luonnosta voimaa ja vapaa-ajalla minut löytääkin varmimmin metsästä. Käytän myös työssäni luontoyhteysmenetelmiä sekä eläinavusteisuutta.

Erityisen mielelläni työskentelen asiakkaiden kanssa joille, elämä on tilaamatta tarjoillut kroonista kipua tai sairauksia. Kohtaan ihmiset psykofyysisenä kokonaisuutena ja pyrin auttamaan asiakkaitani löytämään mielen ja kehon tasapainon. Kivuttomaan liikkeeseen tutustutan asiakkaitani PhysioPilates harjoitteiden avulla.

Kipuisille ja kuntoutujille suunnattu “kremppa-pilates” ryhmä alkaa keskiviikkoisin, alkaen 28.8 klo 16.30. Tervetuloa mukaan!

 www.silmuja.fi